Det grønne

KØ Brolægning er en brolægger-virksomhed med grønne fingre. Vi er specielt gode til den grove del af havearbejdet, men vi har gode samarbejdspartnere til den mere fine del, hvor vores viden ikke længere slår til. 
Intet projekt er for lille, om det er en enkelt stub der skal fjernes, græsplænen der skal have en overhaling, eller hele haven som skal have en opdatering. Vi løser  opgaven i samarbejde med jer.
Kontakt os i dag på 20 74 23 28, så kan vi tage en snak om jeres haveprojekt.

Er haven groet til, lad os hjælpe med at få styr på den igen. Vi beskære buske, skære træer tilbage eller fjerner dem helt med roden.

Har I lige bygget nyt hus laver vi det hele. Belægning, hæk og græsplæne, eller skal den gamle have opdateres er det ligeledes noget for os. Vi passer også grønne arealer, græsslåning og hækklipning

Vi stubfræser uden store grimme spor i hele haven. vi fræser stubben væk ned i 30 cm dybde under terræn. Vi kan stå for oprydning af stubrester eller i kan selv gøre det.

Vi fliser grene op til 10 cm i diameter. I kan beholde flisen eller vi kan bortskaffe det.

Dette sker med vertikalskære hvorefter det vurderes om der skal topdress muld på, for at jævne plænen, så skal der eftersås med græsfrø, gødes og gives kalk.

Vi slår græs for både private og erhverv, og gerne på fast pris.

Udføres på fast pris. Priser efter højde, på hækken.

Hvis vinteren kommer er vi klar til at hjælpe med at rydde sne og salte. Vi kører på arealer under 1000 m2, fortove og stier. Snerydning kan kun tilbydes i Hedensted, Hornsyld og omegn.

Unavngivet-1.png

Henvend dig til:
Kim Frederiksen
Indehaver
+45 20 74 23 28
kontakt@koe-brolaegning.dk

Få Et goDT tilbud på din opgave